Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam. W czasie jazdy przy prędkościach powyżej 90 km/h słyszę dziwne stuki, puki tak jak by zaćmione trochę. Nie mam pojęcia co to może być. Przy większych prędkościach nie wiem jak jest bo nie chciałem sprawdzać aby bardziej coś się może nie rozleciało. Czy to może być koło dwumasowe? Lekkie luzy mam na nim bo przy dodaniu szarpnie troszkę.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 12, 2010 22:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 20:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj Marian. W tej sprawie dzwoniłem do Ciebie - sobota wieczór wracałem z Wawy. Powiem tak, raz są a raz ich nie ma. I to mnie dziwi. Co to jest nie mam pojęcia.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 12 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 19:40
Takie głuche stuki? Ja to miałem... ale przy ruszaniu tylko. Poduchy przy silniku sprawdź, ew. ja wymieniłem też jakieś łożyska przy przednim zawieszeniu, bo były zapieczone - nie znam sie to ci nie powiem co to było. Ale pomogło.
No ewentulanie jeździć można mniej 90. Też nie będziesz słyszał.
Ale chyba nie o to chodzi...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez gothead Wto Paź 07, 2008 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum