Jeśli jest dobra to chętnie bym ją wziął tylko wolałym odbiór osobisty. Np. przez ten weekend będę w Lublinie.
[ Dodano: Czw Mar 12, 2009 23:16 ]
Proszę etimark, o szybki kontakt w sprawie poduszki rozrządu. W razie czego mój tel> 515-799-167
[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 21:32 ]
Witam po raz kolejny. etimark poduszka pasowała jest w porządku jednak problem nie zniknął nić sięnie zmieniło, buczenie nadal występuje. Stawiam na coś w rozrządzie lub któryś z tłumików. Nie mam już siły na sprawdzanie co to bo tak konkretnie dźwięk jest cięzko zlokalizować. Dochodzi gdzieś z okolicy rozrządu. Zauwarzyłem że ostatni tłumik pracuje trochę głośniej niż pół roku temu. Może być on zbyt sztywno zawieszony i przenosić drgania na przód? Może to być np wyrobione koło pasowe napędzające ALTERNATOR? Po tym jak mocniej naciągnołem pasek buczenie stało się o połowę mniejsze, a po jednym dniu było znowu to samo. Już sam nie wiem na co stawiać... Pomóżcie
[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 21:35 ]
Proszę forumowiczów o podpowiedzi. Moze ktoś miał podobny problem? Wszystko zaczęlo sie po wymianie rozrządu
[ Dodano: Czw Mar 19, 2009 00:04 ]
Kiedyś ostro ruszyłem i auto spadło z wysokiego krawężnika. Może coś dotyka do karoserii przygieło się jak myślicie? Jakieś rady co ewentualnie sprawdzić
[ Dodano: Czw Mar 19, 2009 00:05 ]
Kiedyś ostro ruszyłem i auto spadło z wysokiego krawężnika. Może coś dotyka do karoserii przygieło się jak myślicie? Jakieś rady co ewentualnie sprawdzić
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 18:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum