Tak to takie maty, ja kupiłem za 7 ale może w innych sklepach jest taniej,
Nie mieszkam na klasztornej tylko w hucie.
Tak to mnie wpuściłeś miałem wtedy komplet osób + full bagażnik (bo na lotnisko jechałem) + obniżone auto i na tych koleinach bałem sie że przytre podwoziem dlatego sie tak miotałem po pasie
Co do wytłumienia o którym przeczytasz w mailu nie ma szans żeby uszczelkę wywiało, drzwi mają dużą pojemność poza tym pełno szczelin więc to nie możliwe.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 22:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zwrotnice owinąłem folią bąbelkową tak żeby się nie tłukła i położyłem na płasko na dnie wnętrza drzwi w okolicach głośnika - bo tam było najwięcej miejsca. Zwrotnica w moim zestawie jest w miarę duża więc z innymi kompletami głośników nie powinno być problemu. Kabli nie zmieniałem gdyż docelowo głośniki będą zasilane wzmacniaczem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum