rodi_ zmierz i dodaj filmik bo tu była nie dawno dyskusja kto kogo porobi 1.6si czy 2.0 sdi ale generelnie chodzi mi o to czy wyniki sa przybliżone ...?
Jak jak założe coolera to tez zmierze ile wyjdzie do 100
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 21:06
Bardzo chętnie, po 12 lipca jestem chętny . W ogóle Panowie nie wiecie czy szykuje się jakiś zlocik w lipcu w okolicach dolnego śląska? Chętnie udział bym wziął
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Konrad_Zr160 [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 20:45
A ja dzisiaj korzystajac z wolnej chwili ponownie umowilem sie z kolega od TS Wyniki nastepujace na 3 starty z kreski - 3 razy dostal odskakuje mu na starcie natychmiast na dlugosc auta - do 180 jakies 2 dlugosci za mna i przewaga ani nie rosnie ani nie maleje wiec nie jest zle... TS stan idealny kolega w zeszly weekend ogolnopolski zlot toyoty 2gie miejsce w TSach w probach czasowych na torze - uprzedzajac twierdzenia o nie ogarnianiu rzekomym przez niego auta i jego zlym stanie technicznym Nie takie vvc zle jak go pisza tylko troche milosci i dopiero jezdzi Pozdro
No a ja wczoraj dostalem w dupe od dwoch lasek , ale jak mialoby byc inaczej skoro one jechaly Pugiem 206 GTI.
Do 180km/h dostalem jakies 3 dlugosci ale pozniej juz nie odchodzily, wiec i tak jestem zadowolony z mego roverka.
Konrad_Zr160 [Usunięty]
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 20:06
Musialy bardzo slabo go ogarniac bo to auto bez trudu zje 200/25/ZR nawet z vvc Pozdro
Konrad ale te GTi mialy po 136KM, wiec z VVC to pewnie tak latwo by nie bylo. Napewno nie bylo to GTI 180, bo od tego to dostalbym chyba z pol kilometra.
A do ogarniania to nie wiem czy nie umiala, bo po miescie wpierw tez ostro dawala. A ta proba to z rolki byla od okolo 60 do 190km/h
Dzieki, ale jeszcze nie jest tak jak byc powinno. Na dniach powinienem dostac mego Gtech-a wiec porobie se proby, bo cos mam przeczucie ze moj dolot nie dziala w 100%. Chyba mam za duze zagiecie rury i to moze go blokowac.
W planach i to juz bliskich, lekkie kolo zamachowe a pozniej walki od Pipera.
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 17:33
http://www.youtube.com/watch?v=mnbYgZxZhSQ
pochwalę się filmikiem z toru który zrobiliśmy sobie na lotnisku w Bednarach,
kręcony z wnętrza mojego roverka 214 z silnikiem 1.6
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum