Tomek620 naszym celem jest ośmieszyć, zbrukać i wyśmiać wszystkich co mówią ze chip jest oki... przecież to nie o to chodzi czekamy po prostu na wykres żeby sprawdzić czy jest to warte zachodu i ile naprawdę daje. Jeżeli faktycznie hamowania potwierdziła by oczekiwane efekty to była by super opcja bo nie znam osobiście żadnej metody która tak tanim kosztem mogla by dać tak duży wzrost mocy
nie no spoko, domyślam sie ze chcesz odwiedzic hamownie i nam pokazac ze jest wiecej KaeMów niz w serii:) ale powiedz porownywales sie z jakims "seryjnym" 620Sdi?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 163 Skąd: Z KOBRY
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 11:07
Markzo ! Moge Ci Powiedziec Tylko Tyle Że NAPRAWDE SIE CZUJE te JAK DLA WAS NIEWIDZIALNE 136 BO ICH NIEMA A ja odczuwam w sposób Pozytywny.... jest czym przycisnac.. i mi sie niewydaje ze to jest 105 tylko 136 ! Ale sam juz GŁUPI Jestem ! po tym co Mi właśnie namieszaliscie w GŁOWACH
[ Dodano: Czw Sie 07, 2008 12:10 ]
ja Ci Powiem ze ODCZUWAM Ty mi wmowisz ze NIEMAM TYLE W CZYM JEST Problem ? W tym ze Nikt mi niewierzy hahaha
ale OK ! Rozumiem was z wielu powodów...
Beda Fundusze Bedzie hamownia !
To jak narazie tyle odemnie ... !
[ Dodano: Czw Sie 07, 2008 12:12 ]
Markzo napisał/a:
ale powiedz porownywales sie z jakims "seryjnym" 620Sdi?
Markzo Czy Chodzi Ci o Jazde Seryjnym i Po CHIPIE ?!
czy Ruszanie Spod świateł ?!
sluchaj, ja CI nic nie wmawiam:) tylko to jest tak jak z zamontewaniem strumienicy czy stozka, ze lepiej sie zbeira itp:) a na papierze z hamowni czasami wychozi mniej niz w serii:) mowisz o 136 koniach, zaslyszanych od sprzedajcaego, to tak jak ja moge powiedziec ze moj tomcat na powerrurze, wycietym kacie i tlumiku srodkowym ma 150 a nie 122KM:) pojedz na hamownie sprawdz i zobaczymy:)
[ Dodano: Czw Sie 07, 2008 12:54 ]
nie:) np elastycznosc na 5 biegu 60-100:) na kreske 620Sdi sie nie nadaje zbytnio:P
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
żeby zakończyć narazie sprawę: czekamy na hamownię
trollbee: http://www.google.com/sea...=utf-8&oe=utf-8
obawiam sie, że żaden z krakowian obecnie stacjonujacych na forum nie badał autka na hamowni
Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 163 Skąd: Z KOBRY
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 13:55
Markzo i inni Ile mniej wiecej kosztuje taka Hamownia ?! pewnie od 100 w Góre.. !
P.s a czy jest Elastyczny to prawda.. od 60-100 tak mniej wiecej to samochod płynie.. niesłychac głośnego kletkotu tylko taki pomruk
tez tak myśle ze ZAKAŃCZAMY temat dopóki nie pojade na Hamownie...
Pozdro Chłopaki
Pucujcie Fury
Stary ten temat ale zaciekawil mnie Mowicie, ze we Wroclawiu takie cuda robia? Ni cholera sie nie znam na tym ale moze ktos cos podpowie to sie zainteresuje Mam nadzieje, ze nie mordujecie kompletnych laikow
Bo z tego co wiem to zmienia się mapy wtrysku i ustawia kąt wyprzedzania zapłonu do granic spalania stukowego.
Co do wtrysku może by zrobił, tylko z zapłonem trochę wątpię
Więc sztuczka polegała by tylko na zwiększonej ilości dostarczanego paliwa... co raczej jest średnio dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum