a co sie stalo z waszymi chlodnicami ze postanowiliscie je wymienic? przy okazji moglbys zmierzyc ich rozmiar i podac na forum, jakby w przyszlosci inne 800 mialy problem z chlodnica
_________________ 820ti Coupe raw power
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 23:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
paff, jak wyjme starą to porobie fotki. Uwierz ze wymaga wymiany Jest totalnie spruchniała no i zaczela cieknac. Az sie dziwie ze dopiero teraz
Dobry pomysł z tym wymiarowaniem. Jutro zrobie to dokładnie.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
wedlug katalogu nissens'a - czyli chyba najlepszego dostawycy aftermarketowych chlodnic ktore dzialaja i maja gwarancje (cena bywa 'osobliwa' ) taka chlodnica pasuje do waszych maszyn
Szukalem nissensa, ale cena zdeczka wyzsza. Okolo 700zł no i zastanawiam sie jak jest z tymi korkami na zaslepienie dziur pod czujniki. Nie wiem czy to jest w zestawie czy trzeba montowac czujniki od 827 z czym ostatnio blue walczyl. Tutaj niby jest to zaslepione fabrycznie. Z poczatku myslalem ze to jest odlew, ale jednak to sa chyba korki co widac na zdjeciach.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
z poszukiwan wychodzi ze valeo cos okolo 600. dalej nie jest to czesc ktora sie kupuje i wymienia z usmiechem na twarzy - cena zabija....no ale tak to jest, zbyt prawie zaden, a wyprodukowany toar trzeba lezakowac zanim znajdzie sie na niego amator, to prawie jak rzemioslo
Ja u siebie zmieniałem chłodnice ostatniej jesieni. Kupowałem oryginał nissens za kwotę 940zł (cena z rabatem dla hurtowni). Droga bo do wersji z automatyczną skrzynią, zwykłe chodziły coś po 500-600zł. Do chłodnicy były dołączone zaślepki dziur na czujniki. Owe zaślepki mi zostały, bo u mnie są czujniki, jakby ktoś potrzebował to mogę odstąpić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum