Wysłany: Pon Maj 17, 2010 19:38 Przegląd auta którym nie jeżdżę
Witam.
Do 25 maja mam przegląd w obecnym aucie, jednak wiem że kupie Roverka i teraz pytanko, czy obecne auto może stać bez przeglądu? Oczywiście OC ma opłacone.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 19:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
może stać ale potem to byś na lawecie musiał go na przegląd zabrać, chyba że masz tak daleko jak ja czyli na drugą stronę ulicy....
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Bez przeglądu nawet jak będziesz jechał i cię zatrzymają to dostaniesz stówkę mandatu i zabiorą ci dowód, ale jak trafisz na dobrych policjantów to cię puszczą bez niczego.
Jak wezmą dowód to wystawiają ci pokwitowanie. Na nim można jeździć przez 7dni. W tym czasie wykonujesz przegląd i ze zrobionym przeglądem jedziesz do wydziału komunikacji gdzie oddadzą ci dowód i wbiją pieczątkę z nowym przeglądem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum