Wysłany: Sob Cze 12, 2010 16:57 Zabranie dowodu za wystające koła po za obrys samochodu
W moim roverku trochę wystają kołai:
Generalnie jeśli się przypatrzeć to felga się mieści a wystaje opona. Czy do takich kół policja może się przyczepić i zabrać dowód? Czy jeśli wystają minimalnie to nie będzie problemów?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 16:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki wielkie bo już się przestraszyłem, jak tylko wpisałem w google koła wystające za obrys samochodu to wszędzie pisali że zabierają dowód, ale moje koła nie wystają tak bardzo dlatego wolałem dopytać.
To chodzi głównie o samochody terenowe gdzie znacznie większe opony dość sporo wystają poza obrys. Jednak generalnie jak trafisz na jakiegoś upierdliwego policjanta co będzie chciał sie do czegoś doczepić to do tego może bez problemu.
Znajomy jakis tydzień temu kupił nowe fele do VW Wento wystawały może z 1 cm i miał kontrole i sie do tego doczepili, ale byli na tyle wporzadku że powiedzieli mu żeby sobie kupił dokładki na nadkola i będzie spoko.
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum