Płytka zregenerowana od paru dni mam kochane ciepełko w kabinie:)
Na Allegro znalazłem firmę PPHU Auto-Klimat
ul. Nowosolna 58A, 67-120 Kożuchów
tel./fax: 68 355 09 19; tel.500 190 275; 697 174 487
na allegro maja nicka "klima_1webasto"
Naprawa trwała do 1 dnia. następnego dnia każdemu odsyłają płytki za pobraniem. Mnie ta przyjemność kosztowała 150zł. Podobno dają gwarancje na rok ale żadnego papierka nie dostałem.
Witam. Też tam robiłem- piec odpalił za pierwszym razem i grzeje ale tylko do temp. 30-40 st. potem się wylącza i nie wiem co dalej. Gwarancję dostałem na rok tylko w warunkach wymienione są takie przypadki kiedy gwarancja wygasa, że właściwie zawsze można powiedzieć co uszkodzenie powstało z winy użytkownika...
Pozdrawiam
Moja radość trwała parę dni do póki nie zorientowałem sie że webasto gaśnie za szybko:(
serwis twierdził że piec jest 99r. i już żarnik podtrzymujący padł i piec przy okazji. wymienili na nowy. wszytko odpaliło i działało przez 1 dzień:( .teraz uważają że to wina zregenerowanego sterownika który podczas pracy wyłącza wszytko.
sterownik który mi zregenerowali został podmieniony ze sterownikiem od Mercedesa w którym jest ten sam piec i prawdopodobnie to jest problemem.
Dziś jak mi sie uda to go im odeśle i zobaczę co powiedzą
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 10, 2011 13:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam szanownych kolegów i koleżanki ponawiam pytanie, czy ktoś wie w jaki sposób podaje sterownik napięcia na pompkę paliwa?? czy cały czas na pompie jest 12V i pompa pracuje ciągle, czy raczej sterownik podaje napięcie impulsowo?? bo jak dawałem na pompkę napięcie impulsowo to zaczęło kapać paliwo a jak podałem na stałe to pompka kliknęła i koniec radości ..... z góry dziękuje
_________________ kupiłem, pojeździłem, popsułem, naprawiłem..... i to wszystko dzięki wam:):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum