Dzięki za wszelką pomoc.
Wychodzi na to że łożyska z Hondy nie podejdą, choć są o wiele tańsze i trzeba wydać te 280-300 minimum za część (Optimal za 283 zł lub Ruville za 345zł), gdzie do Hondy za 180-200 zł już masz nówkę.
_________________ Życie, to droga prowadząca do śmierci- im ta droga dłuższa, tym lepiej.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 13:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Małe pytanie, czy mozna kupic piaste z lozyskiem bez pierscienia ABS? Bo mam zamiar wymienic drugie lozysko a posiadam jedno stare i tak sie zastanawiam czy ten pierscien ABS by sie nadal. Zawsze to taniej.
nowa część raczej nie, bo teraz poszukując intensywnie części dla siebie napotkałem się tylko z całym zestawem. Może gdzieś używkę tańszą np. z uszkodzonym pierścieniem ABS znajdziesz...
_________________ Życie, to droga prowadząca do śmierci- im ta droga dłuższa, tym lepiej.
Witam, mam problem ponieważ brakuje mi tej zaślepki/kapselka tylnej piasty, a nigdzie nie mogę dokupić. Rozmiar z tego co słyszałem to 50. Nie wiem gdzie mogę to dostać. Objeździłem wszystkie sklepy w okolicy i szroty i nigdzie nie ma części do rovera ani hondy.
Dzięki ale łożysko już miałem chodziło mi o tą zaślepkę co zasłania śrubę. Tak czy inaczej kupiłem na szrocie, pasuje od rovera 75. Wszystko już złożone i jest cisza
pozdrawiam
Jak oglądam ceny nowych łożysk do tego samochodu to mi ręce opadają. W rozbitym w zeszłym roku audi a4 wszystkie 4 wymieniałem praktycznie w cenie 1 tutaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum