Wysłany: Czw Gru 19, 2013 20:54 [LPG] Wymiana butli gazowej - jak to wygląda prawnie?
Witam,
Potrzebuje wymienic butle gazową, mam już nową i teraz pytanie, czy mogę to zrobić sam? Czy może potrzebuję jakiegoś papierka od Panów od LPG że wymienili?
Mam ten papierek TDK z pieczątkami i czy to nie wystarcza?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 19, 2013 20:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mi się skączyła waznośc butli kupiłem butle za 100zł z legalizacją na 8 lat.Jedynie co zrobiłem to przełozyłem zawór butli zamontowałem i gitara.A stara butle przerobiłem na kwietnik mojej i ma w niej kwiatki.
Z tej butli mozesz sobie nawet kibelek w garażu zrobić.Jedynie na zlomie ci ją nie przyjmą.Chyba że oddasz do skupu ale dostaniesz grosze.Najlepiej jak niemasz co z nią zrobić to poczekać aż gaz doszczęnie wyparuje pociąc i wymieszać z innym złomem i na złom bo całej nie przyjmują tak jest w moich okolicach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum