Wysłany: Wto Sty 07, 2014 16:34 Proszę o wycenę szkody.
Zdaję sobie sprawę że nikt tu raczej rzeczoznawcą nie jest ale proszę o pomoc w wycenie szkody widocznej na poniższych zdjęciach.
Chciał bym też zapytać czy mogę się domagać w wycenie uwzględnienia kosztów wymiany uszkodzonych elementów + oczywiście malowanie, bo znając życie szpachlowanie i malowanie to nie do końca przywrócenie stanu poprzedniego.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 07, 2014 16:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Możesz zrobić w taki sposób.
Oddajesz samochód do warsztaty gdzie naprawiają wózkii wwystawiają
fv imienią i z tym papierkiem idziesz do ubezpieczyciela. Tylko niech faktura nie będzie strasznie zawyżona
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wizyta likwidatora już się odbyła i był to chyba soviet100
A tak dla wiadomości, gdyby naprawa była wykonywana w autoryzowanym serwisie, koszt drzwi gołych do rover 200 wynosi 2100 zł. netto.
Koszt błotnika lewego 800 zł netto.
Do tego lakierowanie i robocizna. Całość naprawy wyceniona na 5500 zł.
Panowie.....panowie....... napisałem że gdyby naprawa była wykonywana w autoryzowanym serwisie to 5500 zł. by kosztowała ale to przewyższa wartość auta a dostałem dużo mniej. Oczywiście że szkoda całkowita ale to nie znaczy że auto idzie na złom wręcz przeciwnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum