Ja nigdy nie mówiłem zena to jechać jak diesel niestety w porównaniu do innych kv6 słaby od dołu jest. Po zmianę mapy się to poprawiło trochę ale za to była odcinka wcześniej.
Mnie dziwi tez to opóźnienie pedału gazu.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 03, 2016 10:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U adam_26 i rafalmis też jest opóźnienie. Specjalnie patrzyłem. A co do obcierki to jeszcze ani razu. Jest sztywnej, nie ugina go tak na drodze, ale ładnie wybiera nierówności.
U adam_26 i rafalmis też jest opóźnienie. Specjalnie patrzyłem. A co do obcierki to jeszcze ani razu. Jest sztywnej, nie ugina go tak na drodze, ale ładnie wybiera nierówności.
w kazdym 75/zt tak jest nic dziwnego akurat w ZS180 już kręci się normalnie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Już dawno nic nie pisałem, ale postaram sobie przypomnieć co zrobiłem od ostatniego wpisu.
Więc wpadły:
1.Siedzenia z ZT, europa, grzane, elektryczne, z pamięcią (przy okazji mam na sprzedaż 2 komplety siedzeń do ZT, jeden alcantara sedan, drugi identyczny jak mam teraz kombi, oba angliki)
2.Czarne boczki, czarne słupki plastikowe, listwy
3.Ledowe oświetlenie bagażnika + update oświetlenia nóg
4.Przekaźnik do otwierania klapy bagażnika z pilota od scareface i sprężyny od spidi23
5.Mieszek zmiany biegów + obicie ręcznego z ZT
Ostatnio byłem u znajomego gazownika wymieniać reduktor i wracając od niego pedał sprzęgła wpadł mi w podłogę. Okazało się, że złączka między pompką a wysprzęglikiem się rozłączyła i cały płyn uleciał. Zaholowałem go na pobliski parking i na następny dzień sobie z nim poradziłem
Oświetlenie nóg i bagażnika (może nie wygląda mega profesjonalnie, ale najważniejsze, że działa bez zarzutu i w każdej chwili można wyciągnąć osłonę nóg)
Mając kilka wolnych chwil postanowiłem zrobić porządek z kablami pod fotelami(polutować wtyczki jak należy) i przy okazji wyczyścić brudne miejsca wykładziny podłogowej pod fotelami(kiedy aplikowałem płyn do sprzęgła troszkę mi się pobrudziła podłoga). Robiąc zakupy rzucił mi się w oczy, jakiś preparat do usuwania brudu, więc postanowiłem wypróbować. Niestety nie wystarczyło mi go na wszystkie miejsca, ale i tak jestem zadowolony z efektu
Spray:
Przed czyszczeniem:
Po:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum