Wysłany: Sro Paź 14, 2009 14:10 [all] Co dolać do letniego płynu do spryskiwaczy?
Jaka pogoda za oknem każdy widzi. W nocy mogą być przymrozki, a ja mam pełny zbiornik płynu letniego. Mam też litra spirytusu Można go dolać do płynu aby stał się zimowy? Jak tak to ile wlać?
_________________ Tom
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 14:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spirytus kosztuje 30zł za pół litra, Petrygo 25zł za bankę 5 litrową więc nie rozumiem nad czym się zastanawiać Nic nie dolewaj tylko zlej wodę i nalej płynu chyba, że za dużo kasy masz...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Denaturat śmierdzi jak go dolejemy do spryskiwaczy.
Prościej to jeździć i używać spryskiwaczy, po kilku dniach dolać zimowego i z głowy, później tylko zimowym uzupełniać.
Szkoda by mi było układu chłodzenia żeby zalewać go wodą, przecież teraz jest tyle płynów do chłodnic w rożnych cenach ze każdy znajdzie coś dla siebie.
Zlać wodę z układu zalać płyn i gotowe.
nie wiem po co kombinować z jakimiś spirytusami i denaturatami
ja właśnie spuściłem ze zbiorniczka 5l płynu letniego do bańki za pomocą pompki spryskiwaczy a zalałem zimowy i mam z bani
w sumie to jeszcze nigdy nie kupowałem zimowego płynu bo mam go za darmo do oporu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum