Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:34 [R820] Nie zawsze dziala elektr. opuszczanie szyb
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
witam wsumie mam to odkad kupilem mojego rowerka mianowicie po odpaleniu silnika mie moge oposcic szyb, szyberdachu,opuznianie wycieraczek nie dziala nie moge przesunac fotela czy ustawic lusterek wszystko jest elektryczne wiec moze jakis przekaznik nawala tylko ze czasem w czasie jazdy dziala no i zazwyczaj jak gasze silnik choc nie zawsze i musze wlaczac i wylaczac stacyjke kilkakrotnie
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 05, 2011 08:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najprawdopodobniej zimne luty na skrzynce bezpieczników, jeżeli to nie pomoże to spróbuj poprawić luty w CCU.
Ja miałem to samo, polutowałem skrzynkę i CCU, a mimo to czasami i tak przestawało działać. W lewym dolnym rogu skrzynki jest podłużne gniazdo, do którego podłączona jest wiązka kabli i jak się nimi poruszało to wszystko działało. Spiąłem tą wiązkę opaską zaciskową i odciągnąłem w bok. Gniazdo złapało styk i od tego momentu nie mam już z tym problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum