maciekwawa, dawaj jakies filmiki jak to jezdzi 360KM masakra
jak to silnik znosci
jak to przedewszystkim znosi skrzynia (cos z nia robiles??) jakie sprzeglo tam masz??
przecież napisał ze dopiero za jakiś miesiąc może go skończą wiec filmików raczej brak co do mocy to pewnie wyjdzie w praniu ile będzie albo inaczej ile wytrzyma
_________________ Tomcata na części info na PW
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 26, 2010 20:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
powodzenia ale nie sadze zeby to wszystko, glownie skrzynka to wytrzymala.
niewiem jak w R ale w Oplu znajomy musial sie sporo napocic zeby dostosowac skrzynke do +/- 400km 4x4
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 16:53
Cytat:
Myślę, że skrzynia również była modyfikowana biorąc pod uwagę deklarowaną moc 360km . Również nie mogę doczekać się efektów bo chodzi mi po głowie przekładka. Tyle, że ja chcę tam wpakować 3,5L V8... kaskę już zbieram tylko czy się da...
Myślę, że skrzynia również była modyfikowana biorąc pod uwagę deklarowaną moc 360km . Również nie mogę doczekać się efektów bo chodzi mi po głowie przekładka. Tyle, że ja chcę tam wpakować 3,5L V8... kaskę już zbieram tylko czy się da...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 00:37
Polska jazda to jeden wielki syf:) jak auto wyjdzie z serwisu to napisze wam wszytsko od poniedzialku rusza na ostro robota z roverkiem wiec spokojnie bede wrzucac fotki:)
[ Dodano: Sro Gru 29, 2010 00:37 ]
powoli go robią teraz kończą kolektor...:)
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 23:03
słuchaj jeżeli auto mnie kosztowało 12tys +31tys przeróbki to cena 18tys nie była du za. a sprzedałem za 16tys.
Rover wyjdzie mnie koło 100tys i będę go sprzedawać za 33-35tys i myślisz ze drogo? bo serie można kupić za 5tys:) ale to nie seria. ludzie z tamtego forum to... brak słów..
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 08:41
ta... ja mam obecnie 3 auta i dwa będę sprzedawać rovera i combo.:) ceny nie będą niskie ze względu na przeróbki. nie zależy mi na sprzedaży w tydzień:)
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 14:01
Siema:) dam znać co i jak jak auto zaczne wkońcu normalnie jezdzic, odebralem go 2-3tyg temu i sie zagrzal i nie wiadomo dlaczego... chlopaki morduja sie z nim dalej:)
Siema:) dam znać co i jak jak auto zaczne wkońcu normalnie jezdzic, odebralem go 2-3tyg temu i sie zagrzal i nie wiadomo dlaczego... chlopaki morduja sie z nim dalej:)
Macie kilka dość swieżych fot:)
może coś z termostatem lub źle odpowietrzony układ...
przesuwałeś chłodnice do przodu bo widzę ze kolektor jest dłuższy niż w serii więc pewnie ciasno z miejscem?
hebel wygląda grubo ale widzę ze nie zmieniałeś pompy?
nie zasysają Ci się węże od przepustnicy i ten od filtra? jak podniosłem u siebie na 1 bar musiałem zmieniać bo przy depnięciu robiło się wąskie gardło...
PS wywal ten aku do tyłu będzie można wtedy odizolować filtr od źródła ciepła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum